Οι καλές τηγανητές πατάτες είναι τραγανιστές και γερές. Για να έχετε σίγουρη επιτυχία, μπορείτε να τις αφήσετε μισή ώρα πασπαλισμένες με λίγο αλάτι. Μετά στεγνώστε τις με ένα πανάκι και θα είναι έτοιμες για τηγάνισμα!
Κι άλλο τρικ!
Διπλοτηγανίστε τις πατάτες σε διαφορετικές θερμοκρασίες για να τις κάνετε πιο «κρουστές» εξωτερικά και πολύ μαλακές στο εσωτερικό τους.
Μετά το πρώτο δυνατό τηγάνισμα, βάλτε τις για κάποια ώρα στο ψυγείο και στη συνέχεια τηγανίστε τις.
Αυτό κάνει την ψίχα να σκληρύνει και τις πατάτες ακόμα πιο τραγανές!
Δοκιμάστε τες!