Αλευρώνουμε τα μύδια λίγα λίγα σε ένα μπολ με αλεύρι, να ντύνονται παντού ολόγυρα.
Λίγα λίγα μύδια τα ρίχνουμε στο χυλό και με ένα κουτάλι ανακατεύουμε να ντυθούν από χυλό.
Ζεσταίνουμε βαθύ τηγάνι με μπόλικο λάδι για τηγάνισμα.
Μόλις κάψει, ρίχνουμε λίγα λίγα τα μύδια με ένα κουτάλι στο καυτό λάδι.
Αφήνουμε να φουσκώσουν να ροδίσουν και να γίνει τραγανή η κρούστα τους.
Γίνονται σαν μεγάλα τραγανά ποπ κορν και είναι πεντανόστιμα.
Αφού ροδίσουν ολόγυρα μετά από 2-3’ τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσουν.
Με τον ίδιο τρόπο τηγανίζουμε και τα υπόλοιπα μύδια pop corn.
Τα σερβίρουμε ζεστά και τραγανά με vegan μαγιονέζα.