Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Μεζές από τους λίγους. Γαρίδες ζουμερές με ούζο και σάλτσα μουστάρδας Ένα αλλιώτικο σαγανάκι γαρίδας με μουστάρδα και λεμόνι. Γίνονται σε λιγότερο από 10’ και κάθε μπουκιά έχει πυροτεχνήματα γεύσης. Οι γαρίδες θέλουν ελάχιστο μαγείρεμα για να παραμείνουν ζουμερες κ μαλακες. 2’ μαγειρεματος είναι αρκετά για να απογειώσουν τις γαρίδες. Διαφορετικά θα χάσουν όλη την νοστιμιά τους όλα τα πολύτιμα ζουμάκια τους και θα γίνουν σκληρές και στεγνές.
Κρατήστε τις φούντες του φινόκιο για να γαρνίρετε τις γαρίδες.