Η πιο εύκολη ατομική μηλόπιτα 1000 στρώσεων στον κόσμο και μάλιστα χωρίς ζάχαρη είναι εδώ.
Η μηλόπιτα είναι ένα υπέροχο και πολύ γευστικό γλυκό για το φθινόπωρο και μπορείτε να την απολαύσετε καθημερινά με τον καφέ σας και όχι μόνο.
Η συγκεκριμένη μηλόπιτα χωρίς ζάχαρη και με 5 μόνο υλικά, από τη food blogger Emily Vagia, είναι ατομική και είναι θεϊκή!
Μηλόπιτα με 5 υλικά
Υλικά
1-2 μήλα κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες
3-4 κ.σ. βούτυρο λιωμένο
1 κ.σ. υποκατάστατο καστανής ζάχαρης (από monk fruit)
1 κ.γ. κανέλα
φύλλο σφολιάτας
Εκτέλεση
Ξεκίνα κόβοντας το μήλο σου σε πολύ λεπτές φέτες. Σε ένα μπολάκι ρίξε το βούτυρο, την κανέλα και το υποκατάστατο καστανής ζάχαρης.
Βούτα την κάθε φέτα μήλου στο μπολάκι και βάζε την σε μικρό ramekin.
Μόλις γεμίσεις το ramekin μέχρι πάνω ρίξε τα υγρά από μέσα. Βάλε στον φούρνο σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά.
Στα 10 λεπτά βγάλε και ρίξε και πάλι τα υγρά. Σκέπασε το κάθε ramekin με ένα στρογγυλό κομμάτι από φύλλο σφολιάτας αφού πρώτα το χαράξεις.
Βάλε και πάλι στον φούρνο για 20 λεπτά.
Άφησε την μηλόπιτά σου να κρυώσει εντελώς πριν την ξεφορμάρεις και την απολαύσεις είτε με σιρόπι καραμέλας χωρίς ζάχαρη είτε με κάποιο υποκατάστατο άχνης είτε όπως εσύ θέλεις.
Διαβάστε επίσης:
Το πρώτο Μελωδία Festival έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού
Sincerely Mariah: Tο φρουτώδες ροζέ κρασί του Αντετοκούνμπο για τη σύζυγό του – Πού θα το βρείτε