Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε μαντολίνο σε πολύ λεπτές σχεδόν διάφανες φέτες.
Βράζουμε νερό σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε λίγο αλάτι
Μόλις βράσει, ρίχνουμε τις πατάτες και βράζουμε για 10′.
Βουτυρώνουμε ένα μικρό πυρέξ και στα τοιχώματα.
Με τρυπητή κουτάλα στραγγίζουμε και μεταφέρουμε τις πατάτες στο βουτυρωμένο σκεύος. Τις στρώνουμε φροντίζοντας η μια φέτα να μισό καλύπτει την άλλη.
Κρατάμε 2 κ.σ. τριμμένα τυριά για την επιφάνεια και πασπαλίζουμε τις πατάτες με τα υπόλοιπα και την μισή παρμεζάνα.
Ετοιμάζουμε την μπεσαμέλ
Σε ένα μπολ βάζουμε το γάλα και προσθέτουμε τον φάκελο Μπεσαμέλ Γιώτης χτυπώντας με μίξερ χειρός για 1′ περίπου, μέχρι να ομογενοποιηθεί αλλά να είναι ακόμα σχετικά ρευστή η υφή.
Περιχύνουμε τις πατάτες. Κουνάμε το ταψί να πάει παντού η κρέμα.
Ρίχνουμε στην επιφάνεια το λιωμένο βούτυρο.
Πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη παρμεζάνα και τις 2 κ.σ. τριμμένα τυριά.
Τοποθετούμε το ταψί, στη μεσαία σχάρα, σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 190℃ στον αέρα.
Για περισσότερες συνταγές με Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ δείτε εδώ.