Για τα κεφτεδάκια
Bάζουμε τον κιμά, τα δύο είδη πάπρικα, το σκόρδο, το καγιέν, το κρασί, τον μαϊντανό και το αλάτι και το πιπέρι.
Ζυμώνουμε πολύ καλά το μείγμα.
Το σκεπάζουμε και το αφήνουμε 30 λεπτά στο ψυγείο.
Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο τηγάνι και προσθέτουμε ελάχιστο ελαιόλαδο.
Πλάθουμε πολύ μικρά κεφτεδάκια, σαν φουντούκια και τα τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο για 2-3 λεπτά, να ροδίσουν.
Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Για τα ζυμαρικά
Βράζουμε τα ζυμαρικά, σε αλατισμένο νερό για 2 λεπτά λιγότερο από όσο αναγράφεται στη συσκευασία.
Σε μπολ βάζουμε τους κρόκους με την κρέμα γάλακτος, και χτυπάμε με σύρμα να ενωθούν.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι στο μείγμα (με προσοχή γιατί τα κεφτεδάκια είναι πικάντικα).
Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά (κρατάμε ένα φλ. από το ζεστό νερό) και τα ξαναβάζουμε στην καυτή κατσαρόλα, όπως είναι ζεστά.
Για το σερβίρισμα
Προσθέτουμε τα κεφτεδάκια και το μείγμα κρέμας.
Με 2 πιρούνια γρήγορα ανακατεύουμε τα ζυμαρικά ώστε με την θερμοκρασία της κατσαρόλας να ψηθεί το αυγό και να κρεμόσουν τα ζυμαρικά.
Ραντίζουμε με λίγο από το ζεστό νερό των ζυμαρικών για πιο κρεμώδη σάλτσα.
Σερβίρουμε αμέσως την καρμπονάρα με κεφτεδάκια και πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και την τριμμένη παρμεζάνα.