Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι και τη μαγιά. Ανακατεύουμε.
Διαλύουμε το αλάτι στο χλιαρό νερό και τα προσθέτουμε στο αλεύρι.
Ανακατεύουμε με κουτάλι να βραχεί το αλεύρι και να σχηματιστεί η ζύμη.
Όταν αρχίσει να σχηματίζεται η ζύμη την βγάζουμε στον πάγκο και την ζυμώνουμε για 5-6 λεπτά μέχρι να γίνει λεία, μαλακή και εύπλαστη.
Πλάθουμε σε χοντρό μπαστούνι και την χωρίζουμε σε 5 κομμάτια.
Βουτάμε τα χέρια στο μαλακό βούτυρο και αλείφουμε τα κομμάτια ζύμης.
Τα βάζουμε σε λαδωμένο σκεύος και την σκεπάζουμε. Αφήνουμε σε ζεστό σημείο για 40 λεπτά.
Τρίβουμε την φέτα σε τρίμματα, προσθέτουμε λίγο πιπέρι και αφήνουμε στην άκρη.
Βουτυρώνουμε ταψί 34 εκατ. και στα πλαϊνά.
Με βουτυρωμένα χέρια παίρνουμε ένα κομμάτι ζύμης και το ανοίγουμε σε φύλλο, με τα χέρια τεντώνοντάς το με τα δάχτυλα, να καλύψει όλη την επιφάνεια του ταψιού.
Τεντώνουμε το φύλλο όσο περισσότερο γίνεται.
Το φύλλο πρέπει να είναι καλά βουτυρωμένο για να να είναι ελαστικό.
Πασπαλίζουμε με το 1/4 από τα τρίμματα φέτας σε όλη την επιφάνεια.
Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία με τα υπόλοιπα φύλλα.
Το τυροκ’λούρι έχει 5 στρώσεις λεπτών φύλλων και 4 στρώσεις φέτας τα οποία μπαίνουν εναλλάξ στο ταψί, αρχίζοντας με φύλλο και τελειώνοντας με φύλλο.
Ενδιάμεσα βάζουμε τα τρίμματα φέτας.
Όταν καλύψουμε με το 5ο φύλλο, τυλίγουμε σε ρολό και το στρίβουμε ενώ ταυτόχρονα το τεντώνουμε.
Το τυλίγουμε και τώρα έχουμε μια μπάλα ζύμης γεμιστή με φέτα.
Σκεπάζουμε και ξεκουράζουμε για 10 λεπτά.
Μετά με βουτυρωμένα χέρια πιέζουμε την ζύμη να ανοίξει σε μια λεπτή στρώση και να καλύψει όλη την επιφάνεια του ταψιού.
Σκεπάζουμε και ξεκουράζουμε για 20 λεπτά.
Αλείφουμε όλη την επιφάνεια με το ελαιόλαδο και ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 170ºC στις αντιστάσεις στην κάτω σχάρα.
Ψήνουμε για περίπου 50 λεπτά μέχρι να ροδίσει ολόγυρα και να ξεκολλήσει από την βάση του ταψιού.
Βγάζουμε ολόκληρο το στριφτό τυροκ´λούρι πάνω σε ξύλο να κρυώσει ελαφρά και κόβουμε σε κομμάτια.