Λαμπερά πρόσωπα απόλαυσαν τα γευτικά πιάτα
Φέρνοντας τη σύγχρονη ιαπωνική κουζίνα του για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στη Μύκονο και την Ελλάδα, το παγκοσμίου φήμης εστιατόριο ZUMA προσγειώνεται στο πολυτελές ξενοδοχείο CAVO TAGOO.
Οι λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν καθηλωτικές γευστικές εμπειρίες με εκπληκτική θέα στο ηλιοβασίλεμα και φόντο το εντυπωσιακό Aquarium Bar των βραβευμένων κοκτέιλ.
Εμπνευσμένο από τα παραδοσιακά ιαπωνικά izakayas, το ZUMA Restaurant, αποτελεί δημιούργημα του Rainer Becker, και προσφέρει καθημερινά στους επισκέπτες του φαγητό και ποτό, συνδυάζοντας μοναδικά όλα τα στυλ της ιαπωνικής κουζίνας κάτω από την ίδια στέγη. Main kitchen, robata grill και sushi counter ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν τα διεθνώς φημισμένα πιάτα που υπογράφει το ZUMA.
Γιώργος Ντάβλας, Σούλα Λιάκου, Αντώνης Σρόιτερ
Το μενού περιλαμβάνει seabass sashimi με yuzu, τρούφα και αυγά σολωμού, ολόκληρο ψημένο αστακό με σκόρδο, shiso και βούτυρο ponzu, πικάντικο φιλέτο μόσχου με σουσάμι, τσίλι, σκόρδο και γλυκιά σόγια, και γαρίδες mazara με red chilli sour dashi και κρεμμύδια.
Μαρίνα Βερνίκου, Terry Tsiolis
Την εμπειρία απογειώνουν οι επιλογές του chef, ειδικά σχεδιασμένες για το ZUMA Mykonos, που φιλοξενούνται σε εντυπωσιακά γευστικές πιατέλες. Πιατέλες από nigiri, sashimi και maki rolls σερβιρισμένα με φρέσκο wasabi, και πιατέλες από μοσχάρι wagyu tomahawk robata, ολόκληρο καβουρδισμένο αστακό, γαρίδες tiger jumbo σερβιρισμένες με μία επιλογή από σως, φρέσκο wasabi και μαύρη τρούφα.
Το εστιατόριο ZUMA στο CAVO TAGOO Mykonos λειτουργεί καθημερινά, μετατρέποντας τη χαλαρή και chic διάθεση της ημέρας σε σαγηνευτικές βραδιές, που ντύνουν με τις μουσικές τους διάσημοι διεθνείς DJs του ZUMA.
Έρη Θεοδοσοπούλου, Κατερίνα Μονογυιού
Χάρης Ντάβλας, Μίλτος Καμπουρίδης