Ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι ή πλασοτέ κατσαρόλα και σοτάρουμε το σπανάκι με το φρέσκο κρεμμυδάκι για λίγα λεπτά μέχρι να μαραθούν.
Πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά, ανακατεύουμε και τραβάμε από τη φωτιά.
Στη συνέχεια αφήνουμε το σοταρισμένο σπανάκι να στραγγίσει σε σουρωτήρι.
Σε ένα μικρό πυρίμαχο και λαδωμένο σκεύος τοποθετούμε το σοταρισμένο σπανάκι με το κρεμμυδάκι και τον άνηθο.
Κάνουμε 4 λακκούβίτσες και σπάμε μέσα σε καθεμία από 1 αυγό.
Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το μοσχοκάρυδο.
Ρίχνουμε από πάνω και την τριμμένη φέτα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 15΄ μέχρι να ψηθούν τα αυγά.
Σερβίρουμε αμέσως, ιδανικά με δύο φέτες φρυγανισμένο ψωμί.
Σερβίρουμε αμέσως, ιδανικά με δύο φέτες φρυγανισμένο ψωμί.