Εκτέλεση
Για το πλιγούρι σαλάτα με γαρίδες
βάζουμε πρώτα το πλιγούρι σε μπολ και το καλύπτουμε με βραστό νερό (ίσα να το σκεπάσει). Βάζουμε καπάκι και το αφήνουμε στην άκρη να φουσκώσει για 10′. Το αφρατεύουμε, ανακατεύοντάς το με πιρούνι. Βάζουμε σε μπολ το μαϊντανό, το δυόσμο, το αγγούρι, την πιπεριά, το καρότο, το ρόδι, το φιστίκι, το χυμό, το αβοκάντο, το λάδι, το ταχίνι, το πλιγούρι και τις γαρίδες. Αλατίζουμε το πλιγούρι σαλάτα με γαρίδες και ανακατεύουμε καλά.
Ελέγχουμε την οξύτητα και το αλάτι. Σερβίρουμε.
Δοκιμάστε ακόμα μια συνταγή από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, τις γαρίδες σοτέ με φακές beluga
και δείτε εδώ όλα τα μυστικά για σωστό καθάρισμα και συντήρηση των θαλασσινών.
Μετά το πλιγούρι σαλάτα με γαρίδες, ρίξτε μια ματιά και στην παρακάτω συνταγή
Σαλάτα µε γαρίδες και αβοκάντο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου