Πολτοποιούμε τη φέτα, το γιαούρτι, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το δυόσμο και τον άνηθο, στον κάδο του πολυκόφτη για να αποκτήσουν απαλή υφή.
Μεταφέρουμε την κρέμα φέτας στο ψυγείο να κρυώσει καλά.
Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση και το αγγούρι σε λωρίδες ή καρέ και τα ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.
Σερβίρουμε την μους φέτας απλωμένη σε πιάτο με τα λαχανικά στη μέση.
Περιχύνουμε με τα υγρά των λαχανικών και γαρνίρουμε με φύλλα δυόσμου και σταγόνες ελαιόλαδου.
Συνοδεύουμε με παξιμαδάκια, ή ψητές πίτες
Η μους φέτας με γιαούρτι ταιριάζει σε σαλάτες και σαν ντιπ λαχανικών.
Προτεινόμενες συνταγές