Συστατικά
1 μικρό βάζο
200 ml ελαιόλαδο
200 γρ. φέτα
1 κ.σ. κόκκους πιπεριού
1 μικρή καυτερή πιπεριά
½ κ.σ. σπόρους κόλιανδρου
¼ κ.σ. αποξηραμένη ρίγανη
Μέθοδος Εκτέλεσης
Κόβουμε τη φέτα σε κύβους.
Βάζουμε τη φέτα στο βαζάκι μαζί με τα μπαχαρικά και τα αρωματικά μας.
Στη συνέχεια, ρίχνουμε ελαιόλαδο στο βαζάκι μέχρι να καλυφθούν τα κομμάτια της φέτας, κλείνουμε καλά το βάζο και το βάζουμε στο ψυγείο.
Διατηρείται στο ψυγείο για μερικούς μήνες.
Μπορούμε να τη φάμε κατευθείαν ή μετά από δύο μέρες, αν θέλουμε ακόμα πιο αρωματική τη φέτα.
Πριν τη σερβίρουμε, βγάζουμε μερικά κομμάτια φέτας από το βάζο και τα αφήνουμε να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου.
ΠΗΓΗ