Μια ανάρτηση μάλιστα της Ρούλας Πισπιρίγκου τρεις μήνες μετά από τον θάνατο της Μαλένας που έφερε στο φως της δημοσιότητας το MEGA και η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» εγείρει μια σειρά από ερωτήματα.
Η ανάρτηση έγινε στις 3 Ιουλίου 2019 και σε αυτή η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας γράφει:
-Μαμά φοβάμαι
-Μη φοβάσαι! Εγω είμαι εδω…
-Μαμά δεν μπορώ να αναπνεύσω..
-Πάρε με αγκαλιά, κλείσε τα μάτια και πάμε ένα ταξίδι όπου δεν υπάρχει πόνος..
-Κράτα θεέ μου τον παράδεισο δροσερό.. Θα έρθουν τα παιδιά να παίξουν!
Εννέα μέρες μετά τον θάνατο της Ιρίδας η Ρούλα Πισπιρίγκου προχωρά σε νέα ανάρτηση και γράφει:
«Πάει η αγάπη μου, πάει με άφησε μόνη σε κάποια γωνιά, νατάνε Θέε μου καλύτερα φάρσα, αχ να τανε Πρωταπριλιά. Καλό μήνα σε όλους με υγείας».
Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων τοποθετήθηκε στο «Χαμογέλα και Πάλι» για την εν λόγω ανάρτηση . «Θίγεται ένα πάρα πολύ σημαντικό θέμα, οι αστοχίες που έγιναν στην πρώτη έκθεση ήταν καθοριστικές. Η 1η έκθεση με την αιτία θανάτου που έδωσε κλείδωσε έναν παθολογικό θάνατο. Ακόμα και σε μικρά παιδιά μπορούμε να βάλουμε ως αιτία θανάτου το απροσδιόριστο. Η μητέρα μιλούσε και έλεγε πάρα πολλά. Βλέπουμε ότι η μητέρα μιλά και με τους γιατρούς και εγείρουν το ενδιαφέρον αυτές οι συνομιλίες«, σχολίασε αρχικά.
«Η Ρούλα Πισπιρίγκου διαχωρίζει τις συνθήκες θανάτου των δύο πρώτων παιδιών με της Τζωρτζίνας»
«Η φράση που αναφέρεται στην ανάρτηση, μιλά για την έλλειψη οξυγόνου, που και στα 2 πρώτα παιδιά είναι το κύριο χαρακτηριστικό. Τα τραύματα είναι πολύ σημαντικά και είναι σημαντικό που διακρίνει την πορεία θανάτου των 2 παιδιών από την πορεία της Τζωρτζίνας. Οι συνθήκες θανάτου των δύο παιδιών είναι κοινές», συμπλήρωσε.
Αυτή η ανάρτηση, παγώνει το αίμα, και εγείρει ερωτήματα. Η ψυχολόγος Μυρσίνη Κωστοπούλου μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» για τον ψυχισμό της μητέρας των τριών παιδιών.
Η Ρούλα Πισπιρίγκου, φαντασιωνόταν τον τρόπο με τον οποίο θα πέθαιναν τα παιδιά. Υπάρχει ένας σαδιστικός θρίαμβος μέσα από τον θάνατο των παιδιών. Η ενασχόλησή της με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν τρόπος ζωής, και όχι η απώλεια. Την ενδιέφερε να προβάλει τον εαυτό της», επεσήμανε.