Πρώτα βάζουμε τις γαρίδες σε ένα μπολ με λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, λίγη πάπρικα και πασπαλίζουμε με ελάχιστο αλεύρι και ανακατεύουμε.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λίγες σταγόνες ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις γαρίδες για ένα με δύο λεπτά.
Τις βγάζουμε σε μπολ και τις διατηρούμε ζεστές.
Στο ίδιο τηγάνι προσθέτοντας ελάχιστο ελαιόλαδο, βάζουμε τα μανιτάρια και σοτάρουμε για 2 λεπτά σε δυνατή φωτιά.
Προσθέτουμε την ψιλοκομμένη λιαστή ντομάτα, το σκόρδο και σοτάρουμε για 1 λεπτό.
Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε την κρέμα και βράζουμε για 2 λεπτά.
Ωστόσο βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό για 2 λεπτά λιγότερο από όσο αναγράφει η συσκευασία.
Προσθέτουμε στην άσπρη σάλτσα το σπανάκι και την παρμεζάνα καθώς και τα βρασμένα μακαρόνια με τα νερά που στάζουν.
Ξαναβάζουμε τις γαρίδες στην λευκή σάλτσα, διορθώνουμε το αλάτι και το πιπέρι ανακατεύουμε για 1 λεπτό και σερβίρουμε αμέσως σε βαθιά πιάτα.
Αραιώνουμε τη γαριδομακαρονάδα με λευκή σάλτσα, με 2-3 κουταλιές σούπας νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά.
Οι γαρίδες είναι μια επιλογή με χαμηλές θερμίδες, μάθε περισσότερα.