Αν είστε λάτρεις της σοκολάτας, αλλά δεν θέλετε να φάτε ένα γλυκό και μετά να νιώθετε τύψεις, τότε διαβάζετε το σωστό άρθρο.
Σας έχουμε μία συνταγή για κρέμα σοκολάτας, χωρίς ζάχαρη, γάλα και αυγά, η οποία γίνεται σε χρόνο ρεκόρ. Θα χρειαστείτε μόλις λίγα υλικά και να την αφήσετε απλά λίγη ώρα στο ψυγείο.
Τι θα χρειαστείτε
- 1 ώριμο αβοκάντο
- 1/2 φλιτζάνι ρόφημα αμυγδάλου
- 1/4 φλιτζανιού στέβια, μέλι η σιρόπι αγαύης
- 1/2 φλιτζάνι κακάο
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
- 1 μπανάνα σε ροδέλες
Εκτέλεση
Ανακατεύετε το ρόφημα αμυγδάλου και το γλυκαντικό σε μια μικρή κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά μέχρι να διαλυθεί. Αφήνετε το μείγμα να κρυώσει.
Καθαρίζετε το αβοκάντο και πολτοποιείτε τη σάρκα του μαζί με το κακάο. Προσθέτετε το ρόφημα αμυγδάλου – γλυκαντικού και ανακατεύετε καλά.
Μοιράζετε την κρέμα σε δύο μπολ ή ποτήρια και αφήνετε να κρυώσει στο ψυγείο. Σερβίρετε με ροδέλες μπανάνας.
Διαβάστε επίσης:
Αντίστροφη μέτρηση για το μεγαλύτερο ποδηλατικό γεγονός L’ Étape Greece by Tour de France
Βρήκαμε την καλύτερη playlist για την προπόνησή σου!